Yllätysraskaus teki Britneyn siskon ohjelmasta supersuositun

Britney Spears on sekaisin kuin seinäkello, mutta hänen 16-vuotias siskonsa on "ainoastaan" raskaana. Jamie Lynn Spearsin yllätysraskauden veikattiin tuhoavan hänen tv-uransa lastenkanavalla, mutta toisin kävi.

Jamie Lynnin tähdittämä Zoey 101 -sarjan kaudenpäätösjakso keräsi viimeviikolla televisioiden ääreen keskimäärin 7,3 miljoonaa silmäparia, kertoo viihdekanava E! verkkosivuillaan. Lastenkanava Nickelodeonin tilannekomedia oli Yhdysvalloissa viime viikon toiseksi katsotuin tv-ohjelma. Ainoastaan NBC:n peliohjelma 1 vs. 100 keräsi enemmän katsojia kuin Zoey 101. Hittisarja jättää katsojaluvuissa reilusti taakseen myös muun muassa Disney Channelin Hannah Montana -sarjan.

Vastoin velloneita huhuja lastenkanava ei aio pistää Jamie Lynnin sarjaa hyllylle. Vaikka sarjan nuori tähti on raskaana, Zoey 101:n jo purkitettu neljäs tuotantokausi alkaa lastenkanavalla helmikuussa.

Jamie Lynn Spears on kotonaan Louisianassa. Nuori tähti kuvattiin perjantaina ensimmäistä kertaa raskausilmoituksen jälkeen. Katso kuvat tästä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja