Yllätyspaluun tehnyt Sanni jätti Love Island -villan – pohtii romanttisen tulevaisuuden mahdollisuutta parinsa kanssa: "Haluan vielä tutustua"

1:18
Aku ja Sanni vaikuttavat molemmat haluavan lähestyä ja Aku ryhtyy miettimään seuraavaa peliliikettään. Saarelaiset myös muistelevat miltä saarelle tuntui ensimmäisenä päivänä tulla, ja kuinka he ovat kyseisestä päivästä kasvaneet.

Love Island Suomi -villalle hiljattain paluun tehnyt Sanni joutui jättämään rakkauden saaren.

Love Island Suomi -ohjelma lähestyy loppuaan ja väki rakkauden saarella vähenee. Tänä iltana ohjelmassa nähtiin jo viikon toinen pudotus, kun Aku ja Sanni joutuivat jättämään parina villan elämän taakseen. 

Sanni palasi yllättäen Love Island -villalle hieman yli viikko sitten katsojien takaisin äänestämänä. Nainen iloitsee saamastaan toisesta mahdollisuudesta sekä kiitollinen saatuaan viimeistellä oman Love Island -matkansa toden teolla. Lähtö villalta tapahtui tällä kertaa erittäin hyvillä mielin.

– Sinne jäi oikeat tyypit. Kun tuli tuo pudotus, niin sitä oikeastaan tavallaan toivoinkin, että minä ja Aku lähdettäisiin. Oikeat tyypit jäi sinne ja he ovat ansainneet olla siellä.

Aku ja Sanni ovat olleet parina pienen hetken ja kaksikko on vaikuttanut olevan kiinnostunut toisistaan. Toistaiseksi suurta romantiikkaa ei ole heidän välillään nähty, vaikka pientä vipinää onkin tuntunut olevan.

– Aku on huipputyyppi ja varmasti tullaan vielä näkemään, mutta ei olla vielä tarkemmin puhuttu, että nähdäänkö ystävinä vai mennäänkö vielä treffeille.

– Kyllä ihmiseen haluan vielä tutustua, en osaa vielä sen paremmin sanoa.

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Love Island viikon 7. kertaus MTV Uutiset Live


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja