Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Yllätysnyytit

Julkaistu 23.04.2001 15:04(Päivitetty 09.02.2005 14:14)
  • 1 rasia (200 g) tuoreita herkkusieniä
  • 2 naurista tai nippu retiisejä
  • 1 nippu varhaisporkkanoita
  • 2-3 varhaissipulia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 rkl silputtua ruohosipulia
  • 1 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa tai oreganoa
  • 2 dl juustoraastetta
  • noin 1 rkl soijakastiketta
  • ½ rkl fariinisokeria
  • muutama kierros mustapippuria myllystä

Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Raasta nauriit ja porkkanat karkealla terällä. Jos käytät retiisejä leikkaa ne viipaleiksi. Silppua sipulit varsineen. Siirrä aineet kulhoon. Puserra joukkoon valkosipulinkynnet. Lisää ruohosipuli- ja basilikasilppu, juustoraaste, soijakastike, fariinisokeri sekä mustapippuri. Sekoita ja anna seoksen maustua 5-10 minuuttia.

Jaa seos folioille ja kääri nyyteiksi. Kypsennä nyyttejä grillissä 15-20 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna lämmön tasaantua muutaman minuutin ajan ennen nyyttien avaamista.

Lisää aiheesta:

Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"