Yllätysnumero! Pikkuprinsessat varastivat show'n kastejuhlassa

Polvenkorkuiset kuninkaalliset ihastuttivat pikkuprinssi Oscarin kastejuhlassa. Pikkuprinsessat pääsivät myös mukaan kastetoimitukseen.

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toisen lapsen Oscarin kastejuhlaan on juhlittu tänään kuninkaanlinnan kirkossa.

Juhlaan kutsuttiin mukaan myös Ruotsin hovin pikkumonarkit, Oscarin isosisko Estelle sekä prinsessa Madeleinen ja Chrisin lapset prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas.

Carl Philipin ja Sofian huhtikuussa syntynyttä esikoista prinssi Alexanderia ei juhlassa nähty.

Estelle oli pukeutunut valkoiseen asuun ja päähineeseen, joka sopi yhteen hänen äitinsä kanssa. Leonore saapui juhlaan hieman hämmentyneen oloisena valkoisessa ja vaalean violetissa mekossa.

Hyväntuulinen Estelle asteli paikalle isänsä kanssa käsi kädessä. Omalle paikalleen päästyään pikkuprinsessa vilkutti iloisesti tutuille kasvoille ja kääntyi isänsä puoleen saadakseen apua käsiohjelman kanssa.

Pikkuprinsessat saivat myös osallistua ohjelmaan. He olivat kummien ja vanhempien kanssa mukana siunaamassa pientä Oscaria.

Tämän lisäksi mukana oli yllätysnumero, jossa Estelle ja Leonore ilmeisesti siunasivat Oscarin kasteveden.

Pikkuprinssin koko nimi on Oscar Carl Olof. Hänen arvonimensä on Skoonen herttua.

Oscarin kummeja ovat Tanskan kruununprinssi Frederik, Norjan kruununprinsessa Mette-Marit, Victorian sisko Madeleine, Victorian serkku, herra Oscar Magnuson sekä Danielin serkku Hans Åström.

Lue myös:

    Uusimmat