Hillityn tyköistuvaa tyyliä – näin prinsessa Madeleine edusti prinssi Alexanderin kastetilaisuudessa

Ruotsin prinsessa Madeleine edusti veljensä prinssi Carl Philipin pojan kastetilaisuudessa hyvin hillityssä mekossa. 

Prinsessa Madeleine saapui prinssi Alexanderin kastetilaisuuteen Drottningholmin linnan kirkkoon koko perheensä kanssa. Madeleinen aviomies, yhdysvaltalainen Chris O’Neill kantoi sylissään parin esikoista Leonorea ja Madeleinen sylissä viihtyi parin kuopus, prinssi Nicolas.

Madeleine oli pukeutunut hillittyyn tummansiniseen kukkakuvioiseen mekko, jossa oli kookkaat valkoiset kaulukset. Svensk Damtidningin mukaan mekko oli Erdem-merkkiä, johon myös Britannian herttuatar Catherine on usein luottanut.

Madeleinen vaaleat kutrit oli sidottu kampauksella tyylikkäästi kiinni.

Prinsessa Madeleine on perheineen viihtynyt kesän aikana totuttua enemmän Ruotsissa. Prinsessan onkin ruotsalaisessa lehdistössä veikkailtu poteneen koti-ikävää Yhdysvalloissa.

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoislapsi prinssi Alexander kastettiin perjantaina Drottningholmin linnan kirkkossa. Pikkuprinssi sai koko nimekseen Alexander Erik Hubertus Bertil.

Hänen kummeinaan toimivat kruununprinsessa Victoria, Sofian sisko Iina Fjed, Carl Philipin serkku ja prinsessa Christinan poika Victor Magnuson, Carl Philipin paras ystävä Jan-Åke Hanssson sekä Sofian vanha ystävä Cajsa Larsson.

---

Artikkelia muokattu 9.9.2016 kello 22.16: korjattu tyköistuva-sana oikeaan muotoon.

Lue myös:

    Uusimmat