Yllätysnimi Teemu Pukin kärkipariksi – tällä kokoonpanolla Huuhkajat lähtee huippuotteluun

Videolla ennakointia Bosnia ja Hertsegovinan ja Huuhkajien väliseen otteluun.

Benjamin Källman on nostettu Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpanoon Teemu Pukin kärkipariksi, kun Huuhkajat kohtaa Zenicassa Kansojen liigan ottelussa Bosnia ja Hertsegovinan.

Edellisissä kahdessa ottelussa avauksessa pelannut Joel Pohjanpalo on nyt vaihdossa, ja hienoinen yllätysnimi Benjamin Källman on nostettu Pukin kärkipariksi.

Puolustuksen laidalla operoiva Mikael Soisalo pääsee ensimmäistä kertaa Huuhkajien avauksessa kentälle. Miro Tenho pelaa puolestaan ensimmäisen kilpailullisen A-maaottelunsa oltuaan aiemmin tositoimissa harjoitusottelussa.

Luottovahti Lukas Hradecky palaa yhden ottelun huilin jälkeen tolppien väliin.

Suomi on kierrättänyt pelaajistoaan tiiviissä ottelutahdissa. Pukki on ainoana pelaajana neljännessäkin Kansojen liiga -kauden pelissä avauksessa.

Huuhkajien avauskokoonpano on katsottavissa alta.

Bosnia ja Hertsegovina johtaa viidellä pisteellään Kansojen liigan B-liigan 3. lohkoa kolmen kierroksen jälkeen. Suomi on Montenegron tavoin yhden pinnan Bosnia ja Hertsegovinaa perässä.

Huuhkajat ja Bosnia ja Hertsegovina pelasivat aiemmin tällä Kansojen liiga -kaudella Helsingissä 1–1-tasapelin. Joukkueiden ottelu Zenicassa alkaa tänä iltana kello 21.45.

Lue myös:

    Uusimmat