Tulikuumalle Teemu Pukille tulitukea? – Huuhkajille hyviä uutisia EM-karsintapelien alla

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt ryhmän tuleviin Kreikka- ja Italia-EM-karsintaotteluihin. Huuhkajat saa hyviä uutisia, kun Jasse Tuominen ja Fredrik Jensen liittyvät taas mukaan ryhmään.

Kaksikosta Tuominen on ollut Huuhkajien vakiokasvoja muun muassa Kansojen liigassa. Tuominen kärsi alkukesästä loukkaantumisista, eikä hän ollut mukana kesäkuun Bosnia-Hertsegovina- ja Liechtenstein-peleissä.

Seurajoukkuetasolla valkovenäläistä Bate Borisovia edustava Tuominen on muodostanut varsin toimivan hyökkääjäkaksikon tulikuuman Teemu Pukin kanssa Huuhkajissa. 

Pukki on ollut koko Euroopan mittapuulla yksi tulikuumimmista pelaajista viime aikoina. Suomalaishyökkääjä on jaetulla kärkipaikalla Englannin Valioliigan maalipörssissä viidellä osumalla.

Toinen Huuhkajien mukaan palaava taho on saksalaista FC Augsburgia edustava Jensen. 21-vuotias Jensen kärsi Tuomisen tapaan loukkaantumisista alkukesästä.

Suurempia yllätyksiä ei tuoreimmissa nimityksissä nähty. Kuten jo aiemmin tuli esille, Venäjällä pelaava Roman Eremenko ei ole mukana Huuhkajien vahvuudessa.

Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Kreikan 5.9. ja Italian 8.9. Molemmat ottelut pelataan Tampereella Ratinan Stadionilla.

Lue myös:

    Uusimmat