Yllätyskäänne rutiinipysäytykseen: Sakkolapun kirjoittamisen sijaan poliisi päätyi keskelle synnytystä: "Yritin vain tehdä sen, mitä olen nähnyt televisiossa"

Ylinopeussakkojen sijaan poliisi päätyikin keskelle synnytystä 1:02

Poliisi Brian Maynard pysäytti ylinopeutta ajavan auton Yhdysvaltojen North Carolinassa. Poliisille valkeni kuitenkin nopeasti ylinopeuden syy, kun huomasi autossa istuvan Laura Bakerin olevan keskellä synnytystä.

– Mies tuli ulos ylinopeutta ajavasta autosta ja kertoi vaimonsa synnyttävän. Kysyin, oliko lapsi tulossa juuri nyt, ja hän vastasi kyllä, kertasi Maynard tapahtumia.

Synnyttävä Laura Baker ei ehtinyt enää sairaalaan, sillä tyttö oli saapumassa maailmaan kovalla vauhdilla. Hän tarvitsi apua välittömästi, sillä vauva oli jo osittain äidin housuissa.

Ylinopeussakkojen kirjoittamisen sijaan, poliisi soitti ambulanssin paikalle ja alkoi nopeasti avustamaan pitkällä olevaa synnytystä. Poliisi kertoi tilanteen olleen pelottava, mutta myös jännittävä, kirjoitti ABC News.

– Yritin vain tehdä tilanteessa sen, mitä olen nähnyt televisiossa, ja mitä minä olen kuullut, kertoi Maynard.

Ambulanssi saapui paikalle juuri ajoissa ja Laura synnytti terveen tytön. Perhe siirrettiin synnytyksen jälkeen sairaalaan.

– Olen vuosien ajan nähnyt työssäni niin paljon kuolemaa. Oli uskomatonta olla kerrankin osana luomassa elämää, kommentoi synnytyksessä mukana ollut Maynard.  

Lue myös:

    Uusimmat