Yllättäen menehtyneeltä Chris Cornellilta somepäivitys vain tunteja ennen kuolemaa

Soundgarden-laulaja julkaisi uusia postauksia Twitterissä ja Instagramissa vain muutamia tunteja ennen kuolemaansa.

Laulaja Chris Cornell kuoli edustajansa lähettämän tiedotteen mukaan äkillisesti ja yllättäen. Tätä tietoa tukee se fakta, että Cornell julkaisi Twitter-tilillään uuden twiitin vain muutamia tunteja ennen kuolemaansa.

Ennen tätä hän julkaisi uuden lyhyen videoklipin Instagram-tilillään. Laulaja oli Soundgarden-yhtyeensä kanssa kiertueella Detroitissa.


Cornellin edustaja Brian Bumbery vahvisti uutisen uutistoimisto AP:lle. Bumbery kertoi Cornellin kuoleman olleen äkillinen ja yllättävä. Edustajan mukaan Cornellin vaimo ja perhe ovat järkyttyneitä laulajan kuolemasta.

Tarkempaa tietoa kuolinsyystä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Chris Cornell oli 1990-luvun alussa Nirvanan ja Pearl Jamin vanavedessä jättisuosioon nousseen grunge-yhtye Soundgardenin laulaja ja nokkamies. Soundgardenin hajottua vuonna 1997 hän lähti soolouralle ja 2000-luvun alkuvuosina Cornell oli mukana kolme studioalbumia julkaisseessa Audioslave-yhtyeessä.

Cornellin soolouran suurin hitti on vuonna 2007 julkaistu You Know My Name, joka oli James Bond -elokuva Casino Royalen tunnuskappale.

Vuonna 2010 Soundgarden aktivoitui ja julkaisi uuden studioalbumin vuonna 2012. Cornell julkaisi viimeiseksi jääneen sooloalbuminsa Higher Truth vuonna 2015. Miehen uusin single The Promise julkaistiin maaliskuussa.

Suomessa Chris Cornell esiintyi viimeisen kerran loppuunmyydyssä Finlandia-talossa maaliskuussa 2016.

Katso alla musiikkivideoita, joista Chris Cornell muistetaan.





Lue myös:

    Uusimmat