Ylittikö Ronnie O'Sullivan rajan? Häpeilemätön heitto snookermestarista – "Painajaismaista"

Ronnie O'Sullivan näpäytti snookerin toista maailmanmestaripelaajaa Mark Selbya jyrättyään John Higginsin 4–0-erin World Masters -turnauksessa Saudi-Arabiassa keskiviikon vastaisena yönä

O'Sullivan pääsi pelipöydän ääreen vasta hieman ennen kello kahta yöllä, sillä Selbyn ja Mark Allenin välinen ottelu venyi pahasti. Allen oli lopulta parempi lukemin 4–3. 

Neljästi MM-titteliä juhlinut Selby tunnetaan lyöntejään perusteellisesti pohtivaksi pelaajaksi, kun taas O'Sullivan on voittanut fanit puolelleen räiskyvällä ja nopealla pelillään. Seitsenkertainen maailmanmestari nosti Selbyn esiin voittohaastattelussaan noin kolmelta yöllä. 

– Kutsun häntä nyt "Keskiyön Selbyksi", sillä kaikki hänen ottelunsa venyvät yli keskiyön, O'Sullivan heitti Eurosportin mukaan

– Se on painajaismaista. Et halua pelata Markin jälkeen, sillä joudut pelaamaan seuraavan vuorokauden puolella. Kun huippupelaajat pelaavat, luvassa on aina hyvä ottelu, jos vain kyseessä ei ole Markin ja Markin tämänpäiväinen ottelu. 

– Eikös se ollut vähän ankea peli? Jopa Mark Allen sanoi ottelun jälkeen, että "se oli rankkaa", O'Sullivan päätti rohkean puheenvuoronsa Selbysta.

O'Sullivan kohtaa ensi kertaa pelattavan huippurahakkaan kutsuturnauksen välierissä Judd Trumpin myöhemmin keskiviikkona. Samana iltana pelattavan finaalin toinen pelaaja ratkaistaan Allenin ja Luca Brecelin välisessä kohtaamisessa.  

Lue myös:

    Uusimmat