Ylitornion asuntopalon sytyttäjäksi epäilty nuori mies ja uhri ovat ex-pariskunta – miehen epäillään yrittäneen murhata naisen, asunnossa oli sylilapsi

Ylitornion murha: Tältä rikospaikalla näytti pian sen jälkeen, kun pelastushenkilökunta ja poliisit ehtivät paikalle 0:51
Tulipalopaikalle tuli useita viranomaisia lauantaina

Ylitornion asuntopalon sytyttäjäksi epäilty mies ja toinen asunnossa olleista naisista ovat entinen pariskunta, kertoo poliisi STT:lle. Lapin Ylitorniolla lauantaina tapahtunutta omakotitalon paloa tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä.

Poliisi epäilee palon saaneen alkunsa taloon tunkeutuneen miehen levittämästä ja sytyttämästä bensiinistä. Miehen epäillään valelleen sitä talon sisäpuolelle tarkoituksena polttaa rakennus kokonaan, kertoi päivystävä tutkinnanjohtaja Olli Murtola.

Raanujärventiellä sijainneessa talossa oli tapahtuma-aikaan sisällä kaksi naista ja lapsi. Murtolan mukaan lapsi on sylilapsi.

Naiset ja lapsi pääsivät poistumaan asunnosta. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Poliisi otti epäillyn 24-vuotiaan ylitorniolaisen miehen kiinni läheisen pellon laidasta, missä tämä oli sytyttänyt anastamansa auton palamaan.

Lue myös:

    Uusimmat