Ylistetty draamakomedia nähdään pian Suomessa – sarjan on luonut stand up -lavoilta tuttu tähti

Loistavia arvioita kansainvälisesti kerännyt draamakomedia Ramy tulee katsottavaksi C Moressa 1.11.

Suoratoistopalvelu Hulun tuottama kymmenosainen sarja kertoo muslimi-milleniaali Ramystä, joka yrittää löytää tasapainon erilaisten identiteettiensä välillä.

Ramy, 27, (sarjan luonut Ramy Youssef) asuu New Jerseyssä vanhempiensa ja pikkusiskonsa Denan (May Calamawy) kanssa. Ramy on muslimi, mutta ei oikein tiedä, minkä tasoinen uskonnon harjoittaminen olisi "riittävän hyvä" Jumalalle.

Välittääkö Jumala siitä, että et pese varpaiden välejä ennen rukoushetkeä? Entä esiaviollinen seksi, miten siihen pitäisi suhtautua? Ramy miettii, olisiko nyt aika vakiintua musliminaisen kanssa, vaikka heitä kavereiden mukaan onkin "enää kaksi kuumaa jäljellä" New Jerseyssä. 

Sarjaa käsikirjoittava Ramy Youssef on tehnyt myös stand-up-komiikkaa ja on esiintynyt muun muassa Late Show With Stephen Colbert -ohjelmassa. Osa hänen komediamateriaalistaan on päätynyt mukaan sarjaan

Pääosaesittäjä Youssefin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa hänen tosielämän pitkäaikainen ystävä, näyttelijä-koomikko Steve Way, joka näyttelee sarjassa itseään – tai ainakin eräänlaista versiota itsestään. Ramyn ja Steven ystävystyminen WTC-iskujen aikaan perustuu tositapahtumiin.

Ramy C More -suoratoistopalvelussa 1.11. alkaen. Palvelussa julkaistaan kaikki 1. kauden jaksot kerralla.

C More Series -kanavalla sarjaa esitetään yksi jakso viikossa. 

Lue myös:

    Uusimmat