Yli neljän ja puolen tunnin taistelu ohi! Kontinen ja Peers maratonottelusta puolivälieriin

Henri Kontinen eteni parinsa John Peersin kanssa jatkoon Wimbledonin tennisturnauksen nelinpelissä, kun maanantaina keskeytetty neljännesvälieräkamppailu pelattiin tiistaina loppuun. Yhdysvaltalaispari Rajeev Ram–Joe Salisbury kaatui viidessä erässä 7–6 (7–2), 6–4, 3–6, 4–6, 13–12 (7–2).

Ottelua ehdittiin pelata maanantai-iltana kolme ja puoli tuntia, kunnes kentällä tuli liian pimeää ottelun jatkamiseksi loppuun. Kontinen ja Peers voittivat maanantaina kaksi ensimmäistä erää, mutta Ram ja Salisbury veivät nimiinsä seuraavat kaksi. Viides erä keskeytettiin tasatilanteessa 5–5.

Tiistain miniottelun ratkaisua haettiin pitkään, kun molemmat parit pitivät varmasti omat syöttönsä. Peersin tiistain toisella syöttövuorolla Ram ja Salisbury onnistuivat syötönmurrossa siirtyen 9–8-johtoon, mutta Kontinen ja Peers kuittasivat heti takaisin murtamalla Salisburyn syötön.

Lopulta ratkaisua haettiin 12–12-tasatilanteessa katkaisupelistä, jossa Kontinen ja Peers olivat vahvempia lukemin 7–2. Ottelu kesti neljä ja puoli tuntia.

Puolivälierissä kahdeksanneksi sijoitetut Kontinen ja Peers kohtaavat kolmossijoitetut Etelä-Afrikan Raven Klaasenin ja Uuden-Seelannin Michael Venuksen.

Artikkelia muokattu klo 18:01: Lisätty leipätekstiin tekstiä. 


Lue myös:

    Uusimmat