Himskatti! Henri Kontiselle ja uudelle parille tappio loppuottelussa

Henri Kontisen ja hänen saksalaisparinsa Jan-Lennard Struffin ensimmäinen yhteinen loppuottelu päättyi tappioon. Ranskalaiset Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut kukistivat Kontisen ja Struffin Rotterdamin ATP-tennisturnauksen nelinpelin loppuottelussa erin 7–6 (7–5), 4–6, 10–7.

Ottelu alkoi Kontisen ja Struffin syöttövuorolla, ja ranskalaiset mursivat Struffin syötön heti ottelun ensimmäisessä pelissä. Kontinen ja Struff kuittasivat vahingon avauserän kuudennessa pelissä, jossa he mursivat Herbertin ja Mahutin syötön ja tasoittivat 3–3:een.

Tämän jälkeen avauserä eteni vuorovedolla katkaisupeliin, jonka ranskalaiset veivät 7–5. Erän viimeinen piste oli Kontisen syöttö, jonka Herbert ja Mahut voittivat.

Toisen erän Kontinen ja Struff avasivat syötönmurrolla Mahutin ollessa syöttövuorossa. Tämän jälkeen kumpikin pari piti syöttönsä, ja erä meni Kontiselle ja Struffille 6–4.

Superkatkaisupeli eteni tasatahtia, kunnes ranskalaiset menivät 8–6-johtoon ja pitivät etunsa 10–7-erävoittoon asti.