Yli 40 kiloa laihtunut Mikko Kivinen lomaili Thaimaassa: Soin itselleni muutaman oluen

Näyttelijä Mikko Kivinen halusi välttää jouluhässäkät ja lähti perheensä kanssa muutamaksi viikoksi Thaimaahan lomailemaan.

Kivinen, 53, kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille viettäneensä joulun jälkeen kaksi viikkoa Thaimaan Hua Hinissa. Lomalle lähtö ei sujunut aivan ongelmitta, sillä Kivisen perheen lomalento lähti vuorokauden verran myöhässä ja ilmaan päästiin nousemaan vasta jouluaattona. Pieni myöhästyminen ei kuitenkaan pilannut lomafiilistä.

– Olin nyt ensimmäistä kertaa Thaimaassa. Kaikki sitä ovat kehuneet, mutta se osasi silti yllättää positiivisesti kauneudellaan. Erittäin hieno kokemus ja varmasti lähden uudestaankin, Kivinen kertoo Viihdeuutisille.

Tiukan dieetin läpikäynyt ja yli 40 kiloa painostaan pudottanut Kivinen on saanut pidettyä kilot kurissa ja mies on omien sanojensa mukaan muutenkin todella terveessä kunnossa. Mies on jättänyt kokonaan makeat herkut ja lihottavan oluen. Lomalla Kivinen ei kuitenkaan halunnut turhaan stressata syömisiään.

– Sieltä ei oikein saanut kevytlonkeroa, joten soin itselleni muutaman oluen loman kunniaksi, Kivinen nauraa.

– En enää muutenkaan yritä sillä tavalla laihduttaa, vaan pyrin pitämään painon nyt näissä lukemissa, Kivinen jatkaa vielä.

Kivisen kevät tulee olemaan kiireinen, sillä miehen ohjaama ja tähdittämä Syntipukki -näytelmä tulee muutaman viikon päästä ensi-iltaan Riihimäen teatterissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat