Mainos

Yli 1500 NHL-ottelua pelanneen ex-kiekkoilijan kunniatehtävä – toimi menehtyneen huippupoliitikon arkunkantajana

6:18

NHL:ssä pitkän uran tehnyt Shane Doan toimi menehtyneen yhdysvaltalaispoliitikon John McCainin arkunkantajana torstaina järjestetyissä hautajaisissa.

Doan oli McCainin läheisiä ystäviä. McCain toimi Arizonan senaattorina 31 vuotta ja Doan pelasi puolestaan osavaltion NHL-joukkueessa Arizona Coyotesissa 20 vuotta. 

Hautajaiset järjestettiin torstaina. Doan antoi oman osanottonsa McCainin poismenon johdosta.

– Senaattori McCain oli malliesimerkki siitä, millainen moderin johtajan tulee olla. Hän edusti Arizonaa ja Yhdysvaltoja tyylikkyydellä sekä arvokkuudella. Hänen rohkeutensa ja uskomaton voimansa, jota hän esitti jokaisessa elämänkokemuksessaan, vaikutti kaikkiin, jotka kuulivat hänen tarinansa, Doan sanoi.

– Hänen rakkautensa elämään oli tarttuvaa. Hänen intohimonsa perhettä, osavaltiota, maata ja Arizonan urheilujoukkueita kohtaan jätti sinulle optimistisen ja energisen olon. Olen ollut niin kunnioitettu, että olen saanut kutsua senaattori McCainiä ystäväkseni, Doan kertoi. 

– Olen myös kiitollinen hänen perheelleen, että olen saanut olla mukana heidän elämässään. Ajatuksemme menevät hänen vaimolleen Cindyllä ja muulle perheelle tänä vaikeana aikana, Doan jatkoi.

Doan voitti urallaan kolme MM-kultaa ja kolme hopeaa Kanadan paidassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.