Yleisurheilun EM-kisat alkavat Helsingissä - katso avajaisten ja kisaviikon sääennuste

Yleisurheilun Euroopan mestaruuskisojen avajaisia vietetään tänä iltana Helsingissä. Kisapäivien aikana saadaan sadekuuroja ja sää on viileää.

Vuoden 2005 yleisurheilun MM-kisoja varjosti yksi kaikkien aikojen rankkasateista Helsingissä. Nyt alkavissa EM-kisoissakin saadaan sateita.

Kisojen avajaisia vietetään tänä iltana Senaatintorilla epävakaisessa säässä. Suomenlahdelta on lähestymässä sadekuuroja, jotka voivat osua myös Helsinkiin. Lämpötila on illalla noin 15 astetta. Avajaiset alkavat kello 20.

Keskiviikkona kuurosateet ovat yleisiä. Keskiviikkoiltana kisoissa on miesten keihään karsinta.

– Keskiviikkona sadetta saadaan ajoittain, välillä voi aurinkokin pilkahdella. Päivällä lämpötila on vajaat 20 astetta, sanoo MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi.

Miesten keihäsfinaalipäivä torstai on todennäköisesti poutainen, mutta viileä päivä. Lämpötila jää päivälläkin vain reiluun 15 asteeseen.

Torstaista lauantai-iltaan asti on poutaista. Lämpötilat ovat perjantaina ja lauantaina päivällä alle 20 asteessa. Näillä näkymin seuraava sade-alue saapuu lauantai-iltana ja sade voi olla voimakasta. Kisat päättyvät sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat