Yleisö villiintyi – Jussi Rainio paljasti täysin ennennäkemättömän puolen itsestään: "Olen todella häkeltynyt"

Jussi Rainio omisti tunteikkaan ja yllättävän kappaleen hyvälle ystävälleen Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelman kuluvalla kaudella vanhat tutut genrejaot on unohdettu, ja tähtiartistit pääsevät näyttämään itsestään uusia puolia erilaisten teemojen kautta. 

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana on ystävyys, ja artistit pääsevät omistamaan kappaleet tärkeille ystävilleen sekä soolona että duettona.

Jussi Rainio yllätti ohjelman yleisön sekä tuomarit tulkitsemalla Andrea Bocellin tunteikkaan klassikon Con ti partiro, jonka hän omisti hyvälle ystävälleen. 

Tuomaristo oli esityksestä erittäin häkeltynyt ja haltioissaan. Maria Veitola aloitti palautteensa toteamalla, ettei hän uskonut Rainion edellisten esitysten perusteella, että hänestä voisi nähdä enää uusia puolia tässä kilpailussa. 

– Jos en olisi nähnyt Jussia, en olisi varmaan tajunnut, että se olet sinä. 

– Mitä mä sanoisin, mä olen todella häkeltynyt, kuka olisi voinut uskoa, että Neon 2:sen Jussi vetää tällaisen pään räjäyttävän, mielipuolisen komean vedon. 

Juhani Merimaa sekä Ismo Heikkilä olivat samoilla linjoilla. 

– Tämä laulu, aivan uskomaton veto, Merimaa hehkutti. 

– Jos sä keskustelet noin laulamalla, niin mä epäilen että mei kaikki täällä ollaan sun erittäin hyviä ystäviä, Heikkilä summasi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat