Mainos

Yle: Robinin äiti avautuu poikansa urasta harvinaisessa haastattelussa: ”Aika yksin me olemme vanhempina olleet”

1:35

Supersuositun Robinin Packalenin vanhemmat ovat kieltäytyneet haastatteluista vuosien ajan. Nyt hänen äitinsä Nina Packalen kertoo Ylelle aloittaneensa työt managerina.

VIDEO: Robin kertoo tauostaan MTV:n haastattelussa: "En ole tottunut siihen, että ei tapahdu mitään"

Teinitähdestä aikuiseksi kasvanut Robin Packalen, 19, jäi vuonna 2017 pitkälle tauolle. Packalen suorittaa parhaillaan asepalvelustaan Upinniemen varuskunnassa.

Robin nousi julkisuuteen vain 13-vuotiaana, kun hän julkaisi ensimmäisen sinkkunsa Frontside Ollie. Hän alkoi kerryttää nopeasti valtaisaa suosiota, mikä tuli yllätyksenä hänen vanhemmilleen.

– Se oli sokki. Olemme kuitenkin hyvin tavallinen perhe. Kysyin itseltäni, kenen elämää elän. Jouduin miettimään paljon asioita uudesta näkökulmasta. Sanotaan, että tuli kylmä pyyhe silmille. Sitä piti sitten alkaa vähän lämmitellä, hänen äitinsä Nina Packalen muistelee Ylen haastattelussa.

Robinin vanhemmat ovat pysyneet tietoisesti poissa julkisuudesta koko poikansa uran ajan. Nina Packalen kertoo Ylelle, että vanhemmat eivät halunneet alkaa poikansa managereiksi. Nina on kuitenkin ollut vahva taustavaikuttaja ja kiertänyt poikansa mukana aina sopimusneuvotteluista musiikkivideon kuvauksiin ja harjoituksiin.

– Olemme huomioineet sen, mitä hän on itse halunnut tehdä ja mihinkään ei ole pakotettu. Vuosien aikana on otettu huomioon myös Robinin ikä. Esimerkiksi 13-vuotias ei voi tehdä biisejä tai laulaa tietyistä aiheista, koska elämänkokemusta ei ole vielä riittävästi. Uskottavuus on artistin ammatissa oleellinen asia, hän selittää.

Packalen myöntää, että perheellä on ollut paljon opeteltavaa musiikkibisneksestä ja julkisuudesta.

– Aika yksin me ollaan vanhempina oltu tässä kelkassa. Ei ole paljon ollut keneltä kysyä neuvoa. On pitänyt luottaa omaan intuitioon, että asiat menevät niin kuin niiden pitää mennä, hän toteaa.

Nyt Nina Packalen ottaa oppinsa käyttöön, sillä hän on aloittanut työt managerina. Packalen kertoo Ylelle tehneensä managerointisopimuksen Tiktak-yhtyeestä tutun Petra Garganon kanssa.

Lähde: Yle

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja