Yksinäisten suomalaismiesten tuska: ”En ole koskaan edes pitänyt naista kädestä – jos yritän lähestyä, nauretaan päin naamaa”

Sauli* kertoi juuri Studio55.fin haastattelussa, millaista on elää 32-vuotiaana neitsyenä ilman minkäänlaista kokemusta seurustelusta. Kohtalotoverit, Studio55.fin kyselyyn nimimerkeillä ToniK ja Mika vastanneet miehet, tietävät, miltä tuntuu, kun ei ole koskaan edes pitänyt naista kädestä – tai kun yrittää lähestyä ja naiset nauravat päin naamaa.

”Jos yritän lähestyä, nauretaan päin naamaa”

Olen notkunut treffipalstoilla jo vuosia saamatta ainuttakaan vastausta naisilta, vaikka olen aina laittanut itse fiksun viestin. En ole koskaan hakenut yhden illan seuraa vaan elämänkumppania. Olen aina halunnut perheen ja lapsia, joista huolehtia. Treffeillä en ole koskaan vielä ollut, ja ikää on 30. En ole pitänyt naista kädestä, halannut, suudellut, saati harrastanut seksiä.

Livenä jos yritän lähestyä naisia, niin nauretaan päin naamaa ja käsketään painumaan helvetin kauas. Vaikka olen absolutisti enkä polta, en silti kelpaa kenellekään. En hakkaa naisia enkä ketään muutakaan, omaan hyvät käytöstavat ja olen kaikille ystävällinen.

Työpaikkaa ei ole ollut viimeiseen seitsemään vuoteen, mutta ei työpaikan pitäisi olla mikään ratkaiseva kriteeri siihen, että löytyykö se nainen jostain. Harrastuksia ei ole, enkä tiedä yhteiskunnasta yhtään mitään, koska en katso televisiota ollenkaan. Kavereita on pyöreä nolla. Viihdyn todella hyvin yksikseni jos en sitä naista löydä elämääni, olen muuten hyvin tyytyväinen kaikkeen.

”Varmaan olen sitten liian ruma”

Olen 41-vuotias mies enkä ole koskaan seurustellut. Naiset, joista olin kiinnostunut, ottivat alkoholistin tai väkivaltaisen miehen. Siinä onkin syy, miksi en koskaan löydä ketään: naiset rakastaa juoppoja ja huonoja miehiä. En ole kuin kerran elämässä päässyt treffeille ja varmaan tuhat kertaa pyytänyt naisia treffeille. Ei ole kukaan halunnut tutustua minuun koskaan. Varmaan olen sitten liian ruma saamaan suhteen.

Olen varma, etten koskaan löydä ketään. Kyllä minä nuorena luulin, että löydän tyttöystävän, mutta eipä vaan niin käynyt. Alkoholistiveljeni on aina seurustellut, vaikka juopottelee joka viikonloppu eikä ole 20 vuoteen harrastanut liikuntaa edes. Minä käyn salilla ja pelasin salibandya yli 20 vuotta.

Asun kaupungissa. Ei vaan naiset kiinnostu minusta. Suomi24-treffeissä olen ollut vuosia, mutta ei ole ketään vastannut viesteihin. Kyllä tässä joutuu yksin elämään koko elämäni. Kyllähän naiset renttuja haluaa, mutta ei miestä, joka kohtelee naista hyvin. Normaalit ihmiset seurustelee – no en ole normaali sitten vaan ruma.         

"Sitä oikeaa ei ole olemassa"

Rakkaustohtori Jason Lepojärvi kumoaa kolme rakkauteen liittyvää myyttiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja