Yksin Linnan juhliin meneminen ei jännitä Peteliusta: Onhan siellä muutama muukin

Viihdekonkari Pirkka-Pekka Petelius nähdään tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla toista kertaa.

Muun muassa näyttelijänä ja laulajana tunnettu Pirkka-Pekka Petelius, 62, julkaisi marraskuun puolivälissä uuden albumin nimeltä Irti.

Viihteen moniosaaja sai myös kutsun tasavallan presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivänä isännöimiin Linnan juhliin.

– Totta kai kutsun saaminen lämmittää mieltä. Kertoohan se jostain. Mistä, siitä en ole ihan varma, juuri ennen Kummit ry:n Turussa järjestetyn joulukonsertin alkamista tavoitettu Petelius naurahtaa MTV.fin haastattelussa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun sain kutsun nykyisen presidentin aikana.

Yksin presidentinlinnaan itsenäisyyspäivänä suuntaava Petelius on ollut Linnan juhlissa aiemmin presidentti Tarja Halosen kutsumana.

– Ei siellä varmaan ihan yksin tarvitse olla, onhan siellä muutama muukin, näyttelijä sanoo.

Petelius kertoi taannoin Iltalehdelle, että miehen puku valmistetaan kierrätysmateriaalista.

– Puku on työn alla, hän kuittaa.

Peteliuksen levynjulkaisukeikka on edessä Helsingin Korjaamolla 16. joulukuuta. Muista työkuvioista näyttelijä-laulaja on niukkasanainen.

– Sekä tv- että elokuvapuolella on projekteja kehitteillä. Niistä kerrotaan sitten tuonnempana, viihdekonkari sanoo.

– Ylen Luontoillan juontamista jatkan sekä tv:n että radion puolella niin sanotusti toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Siinä hommassa on parasta tietysti luonto itse. Työssä yhdistyvät kaksi elämäntapaa: kulttuuri ja luonto. Mikäs sen ihanteellisempaa.

Lue myös:

    Uusimmat