Faniteoria muuttaa käsityksesi Yksin kotona -elokuvasta – oliko perheenisä rikollinen?

Yksin kotona -elokuvasta liikkuu erilaisia faniteorioita.  

Vuonna 1990 ensi-iltansa saanut Yksin kotona -elokuva jaksaa puhuttaa yhä vuosien jälkeen. 

Elokuvassa Kevin McAllister jää vahingossa yksin kotiin suurperheen lähtiessä kiireellä lomamatkalle Pariisiin viettämään joulua. 

Internetissä on pitkään spekuloitu, mitä perheenisä tekee työkseen. Reddit-käyttäjä keksi mielenkiintoisen teorian. Hänen mukaansa perheenisä Peter on rikollinen.

– Emme koskaan saaneet tietää mitä hän tekee. He eivät mainitse mitä hän tekee työkseen, hänen taustojaan tai mitään. Peter ansaitsee tarpeeksi rahaa, eikä hänen vaimonsa tarvitse käydä töissä ja hänellä on viisi lasta. Hänellä on myös talo jonka arvo on 1,5 miljoonaa dollaria, hän kirjoittaa. 

Käyttäjän mukaan Peter myös käyttäytyy erikoisella tavalla, kun poliisiksi naamioitunut, Joe Pescin näyttelemä Harry, tulee oven taakse.

– Peter on aivan liian puolusteleva tilanteessa. Harry vain kysyy onko hän talon omistaja ja Peter heti tivaa onko hän pulassa. Hänen ilmeensä on jännittynyt koko keskustelun ajan. 

Kulttimaiseen nousseen Yksin kotona -elokuvan päärooleissä nähdään Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel SternJohn Heard sekä Catherine O’Hara.

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2018.

Lähde: OK! Magazine

Lue myös:

    Uusimmat