Yksi seikka TPS:n yllätystiedotteessa hämmästytti asiantuntijoita – Petteri Sihvoselta myös suitsutusta hyllytysratkaisulle

2:20
TPS:ltä tiedote viiden avainpelaajan hyllytyksestä – asiantuntijat pitivät ratkaisua erikoisena: "Näpäytys."

TPS:n tiedotustyyli viiden avainpelaajan jättämisestä kokoonpanon ulkopuolelle linjattiin erikoiseksi Huomenta Suomen Kiekkoraati-osiossa torstaina. 

TPS kertoi ennen keskiviikon Jukurit-kotiottelua, että viisi joukkueen pelaajaa jää pois illan pelistä, mutta syy poissaoloille on "joukkueen sisäinen asia".

MTV Urheilu uutisoi myöhemmin, että kyseessä on kurinpitotoimi viime viikonlopun vieraspelireissulla tapahtuneen kostean illanvieton seurauksena. 

C Moren jääkiekkoselostaja Sebastian Waheeb sekä MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pitivät tiedotustyyliä "erikoisena".  

– Tästä jokainen pystyi päättelemään suoraan, ettei kyse ollut flunssasta tai muusta, vaan kurinpitosyistä, Waheeb linjasi Kiekkoraadissa. 

– Tulkitsin, että tämä oli vähän tällainen sisäinen näpäytys, Waheeb jatkoi. 

Sihvonen näkee TPS:n ratkaisussa myös positiivisia puolia. Tämä näkemys sekä Waheebin ja Sihvosen arviot kokonaisuudessaan on kuunneltavissa pääkuvan videolta. Alla olevalla videolla koko Kiekkoraati-lähetys, jossa Tappara sai kovia kehuja otteistaan Liigassa ja CHL:ssä. 

8:20
Kiekkoraati: Tappara moukaroi Liigassa ja CHL:ssä – vain Lukko lähellä mestarisuosikkia 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja