Yksi presidenttiehdokas on jo lahjoittanut leipäjonoille – Hursti vastaa Väyrysen uhoon: Tuntuu työllämme ratsastamiselta

Heikki Hurstista Paavo Väyrysen lupaus kymmenien tuhansien potista kuulostaa vain kampanjoinnilta ja hyväntekeväisyystyöllä ratsastamiselta. Yksi ehdokas on lahjoittanut hiljaisuudessa, työtään mainostamatta. 

Paavo Väyrynen lupasi eilen Ylen suuressa presidentinvaalitentissä, että lahjoittaisi palkkiostaan 50 000 euroa Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyölle, jos hänet valittaisiin Suomen presidentiksi.

Yhdistyksen toiminnanjohtaja Heikki Hurstisuhtautuu lupaukseen epäillen.

– Tällaisessa vaalitapahtumassa se tuntuu työllämme ratsastamiselta. Kuin se olisi hänen viimeinen vetonsa tässä vaalikampanjassa, Hursti sanoo.

– Jos ennen vaaleja olisi sanottu, että annan 50 000 enkä kerro kellekään, niin se olisi hieno ele.

Yksi presidenttiehdokas lahjoittanut kaikessa hiljaisuudessa

Hursti huomauttaa, että näin on oikeastaan jo käynyt. Yksi presidenttiehdokas on lahjoittanut hänelle kaikessa hiljaisuudessa rahaa.

Hursti ei nytkään halua paljastaa, kuka ehdokkaista on kyseessä.

– Yksi ehdokas on ihan hissuksiin toiminut eikä pitänyt ääntä itsestään. Minusta se on kaunis ele.

Tavanomaisempaa on kuitenkin se, että vaalien alla lupaillaan Hurstillekin asioita, jotka vaipuvatkin unohduksiin vaalien jälkeen.

8:12

Esimerkiksi toimitiloja Hurstille on lupailtu useastikin.

– Joka vaalien alla eduskuntapuolelta luvataan ja useasti on luvattu, että nyt hoidetaan tämä kuntoon ja hoidetaan logistiikkatilat, mutta ei kuulu pätkääkään, kun ovat päässeet eduskuntaan.

– Toivoisin, että selkääntaputtajat myös avaisivat lompakon.

Hursti tunnustaa, ettei kuulu Väyrysen kannattajiin, mutta kertoo ottavansa lahjoituksen kyllä vastaan, jos tämä kirii presidentiksi.

– Kyllä minä sen vastaan otan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja