Yksi Oscar-gaalan upeimmista? Naomi Watts kantoi kaksi eri tyyliä kunnialla

Naomi Watts, 44, ei ehkä vienyt parhaan naispääosan Oscaria, mutta oli silti yksi illan upeimmista – ja vielä kahdessa eri tyylissä!

Parhaan naispääosan Oscaria vuoden 2013 palkintogaalassa tavoitellut Naomi Watts, 44, oli yksi illan upeimmista. Hopeanharmaaseen Armani Privé -luksusmalliston paljettiunelmaan sonnustautunut nainen otti gaalaan osaa pitkäaikaisen rakastettunsa, näyttelijä Liev Schreiberin, 45, kanssa. Naomi Watts kertoi Ryan Seacrestin haastattelussa punaisella matolla kuuntelevansa aina miesystävänsä mielipidettä ja luottavansa tämän rehellisyyteen.

Myöhemmin illalla kaunotar vaihtoi uuteen upeaan asuun suunnistaessaan Vanity Fair -lehden Oscar-juhliin Emilio Puccin yksiolkaimisessa mustan ja kullan väreissä kimaltelevassa iltapuvussa.

Vaikka Watts on nähty Oscareissa nimenomaan näyttelijänlahjojensa ansiosta, ei hänen tyylitajussa ja ulkonäössäkään ole mitään vikaa. Futuristinen leikkaus Armanin asun yläosassa puki hentoista ja vaaleaa näyttelijää täydellisesti ja myöhäisillan geometrinen kokonaisuuskin oli nappivalinta.

Lisää Oscar-gaalan pukuloistosta:

Lue kaikki 2013 Oscar-gaalasta MTV3.fin Oscarit-livesivustolla!


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Just Jared, Examiner, sheknows.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja