Dramaattinen käänne Someron tulipalotutkinnassa: Keski-ikäinen mies kuoli palossa – poliisi epäilee apua soittanutta naisystävää henkirikoksesta

1:16
Katso myös video: omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Somerolla.

Palossa menehtyneen miehen naisystävää epäillään palon sytyttämisestä, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessa.

Hätäkeskus sai Somerolla Paakantiellä palavasta omakotitalosta hälytyksen eilen torstaina kello 15 jälkeen. Ilmoituksen teki talossa asuneen miehen naisystävä, joka kertoi miehen olevan sisällä. 

Poliisin saapuessa talo oli tuhoutunut täysin. Talossa asunut mies kuljetettiin lääkärihelikopterilla pahoin palaneena sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Poliisin mukaan sairaalasta tuli perjantaina aamulla tieto, että mies oli kuollut.

Epäillään tahallaan sytytetyksi

Poliisin esitutkinnassa saamien tietojen perusteella paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Teosta epäillään ilmoituksen tehnyttä miehen naisystävää.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta henkirikoksena, mutta nimike voi vielä muuttua tutkinnan edetessä.

Rikoskomisario Kristiina Kontio kertoo STT:lle, että nainen on pidätetty, ja häntä esitetään vangittavaksi viikonlopun aikana. Yksityiskohdista Kontio on vaitonainen.

– Hän oli tapahtumapaikalla poliisin saapuessa, mutta siellä hän ei vielä kertonut mitään. Häntä on tänään alustavasti puhutettu.

Palosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Poliisi kertoo tiedottavansa asiasta lisää mahdollisesti ensi viikon aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja