Mainos

Ykkönen

Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys

Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin.

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto.

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen.

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne.

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti.

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä.

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.