Yhteinen toive toteutui: Kaksosveljesten kanssa avioituneet identtiset kaksossiskot tulivat raskaaksi samaan aikaan

Mikä ihmeen ballonkimenetelmä? 0:40
Ballonki-menetelmällä voidaan auttaa synnytystä käynnistymään, mutta mikä ihme se on? Videolla kiinnostavaa tietoa esimerkiksi ensisynnyttäjille.

Identtiset kaksoset Brittany ja Briana avioituivat toisten identtisten kaksosten kanssa. Nyt kumpikin pari odottaa lasta.

Identtiset kaksoset Brittany ja Briana Salyers ovat naimisissa toisen identtisen kaksosparin kanssa. Nyt naiset ovat jälleen tehneet jotakin samalla tavalla ja täysin samaan aikaan – kumpikin nimittäin odottaa lasta, kertoo People.

"Olemme innoissamme ja kiitollisia"

Brittanyn ja Brianan häät televisioitiin kaksosille omistetussa hääohjelmassa. Siskojen miehet, Josh ja Jeremy, ovat myös kaksosia.

Nyt kumpikin pari on raskaana. Asiasta tiedotettiin yhteisjulkaisulla sosiaalisessa mediassa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olemme innoissamme ja kiitollisia, kun saamme kokea samanaikaiset raskaudet ja jakaa tämän kaikkien teidän kanssa, parit kuvailevat.

Pariskunnat huomauttavat, että lapset tulevat olemaan paitsi serkuksia, myös geneettisiä sisaruksia.

Ei ollut sattumaa

Pari piti kaksoishäät vuonna 2018. Brianan mukaan heidän unelmansa oli saada avioitua toisen kaksosparin kanssa, ja siksi häät olivatkin "toteutunut unelma".

Raskaudet eivät ole täyttä sattumaa, sillä Fox Newsin mukaan Brittany ja Briana kertoivat aiemmin haastattelussa haaveilevansa yhteisestä raskausajasta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olemme kokeneet suurimman osan elämän virstanpylväistä yhdessä: syntyminen, ajokortin saaminen, valmistuminen ja kaksoishäät. Tämä olisi seuraava suuri tapahtuma, ja haluaisimme todella kokea sen yhdessä. Ja unelmamaailmassa koemmekin, Brittany kommentoi vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat