Mainos

Yhdysvalloissa pitkä vankeusrangaistus kauhujen pariskunnalle: Kiduttivat kahtatoista lasta vuosien ajan

2:44

Yhdysvaltain Kaliforniassa oikeus on antanut pitkät vankeustuomiot pariskunnalle, jonka todettiin syyllistyneen lastensa kiduttamiseen ja vapaudenriistoon. Uhreiksi oli joutunut 12 perheen 13 lapsesta.

Tuomiot vievät kummankin vanhemman vähintään 25 vuodeksi vankilaan.

57-vuotias mies ja 50-vuotias nainen tunnustivat syyllistyneensä rikoksiin Riversiden piirikunnan Perrisissä. Yhteensä rikosnimikkeitä oli 14.

Järkyttävä totuus paljastui, kun yksi pariskunnan lapsista, 17-vuotias tyttö, pääsi pakenemaan perheen kotoa ikkunasta tammikuussa 2018.

Löydettäessä pariskunnan lapsista nuorin oli kaksivuotias ja vanhin 29. Aikuisetkin lapset olivat niin nälkiintyneitä, että viranomaiset luulivat heitä ensin alaikäisiksi.

Tietojen mukaan vanhemmat kiduttivat aliravittuja lapsiaan muun muassa asettelemalla ruokaa näiden eteen, mutta kuitenkin niin kauas, että lapsilla ei ollut mahdollisuutta päästä ravintoon käsiksi. 

Mediatietojen mukaan vanhemmat pakottivat lapsensa valvomaan yöt ja nukkumaan päivät.

Mediatietojen mukaan lapset saivat peseytyä kunnolla ainoastaan kerran vuodessa. Lapsia myös rangaistiin “veden kanssa leikkimisestä”, jos he pesivät kätensä juoksevan veden alla. Rangaistuksena heidät sidottiin vuoteisiinsa. Rangaistukset saattoivat kestää viikoista kuukausiin.Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja