Yhdeksän sairaanhoitajaa samalta synnytysosastolta raskaana – yhteisymmärrys odottavien äitien kanssa kasvoi: "Käsitämme, mitä he käyvät läpi"

Yhdeksän saman synnytysosaston sairaanhoitajaa ovat raskaana yhtä aikaa Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Poseeraavaat yhdessä sosiaalisessa mediassa kuvassa, joka on saanut suurta huomiota.

Yhdeksän samalla osastolla työskentelevää sairaanhoitajaa ovat raskaana yhtä aikaa. Tämän lisäksi vauvojen on määrä kaikkien syntyä samoihin aikoihin eli huhtikuun ja heinäkuun välillä. Tapauksesta uutisoi CNN.

Sairaanhoitajat työskentelevät Maine Medical Centerin synnytysosastolla Oregonin osavaltiossa. Yksi toisensa jälkeen he kestoivat työtovereilleen olevansa raskaana. Jokainen yllätys oli toistaan iloisempi.

Sairaanhoitajien työssä tulevien äitien tukeminen on kaikki kaikessa. Nyt heillä on potilaidensa kanssa enemmän yhteistä kuin koskaan.

– On selvää, että käsitämme, mitä he käyvät läpi, sairaanhoitaja Nicole Goldberg toteaa.

Sairaanhoitajat ovat tukeneet myös toisiaan alusta asti ja jakaneet kokemuksiaan. Naiset odottavat innolla lasten syntymää ja sitä seuraavaa yhteistä vauva-aikaa.

Sairaalasta kerrotaan, että siellä on valmistauduttu tulevaan työntekijäkatoon.

Lue myös:

    Uusimmat