Mainos

Yhdeksän asiaa, jotka tapahtuvat kuoleman jälkeen

Onko kuolemanjälkeistä elämää olemassa? Tämä on kysymys, jota moni meistä on taatusti pohtinut, mutta johon kukaan ei ole palannut antamaan vastusta. Vai onko?

Maailmasta löytyy joukko ihmisiä, jotka kertovat kuolleensa hetkeksi, mutta palanneet sen jälkeen takaisin elämään. Nyt nämä kuoleman porteilta palanneet ihmiset paljastavat kiehtovat, mutta samalla ehkä hieman pelottavat tarinansa. 

Seuraavassa on lueteltu ViralNova-sivuston luettelemia asioita, joita kaikki kuoleman rajamailla käyneet ihmiset ovat kuulleet, nähneet tai tunteneet. 

1. Kirkas valo

Tunnettu lausahdus valosta tunnelin päässä vaikuttaa todella pitävän paikkansa. Tämä kokemus on tyypillisin ilmiö, jonka hetkeksi kuolleet ihmiset raportoivat kokeneensa. Aivotutkijoiden mielestä ilmiössä on kuitenkin kyse hapenpuutteesta kärsivien aivojen tuottamasta harhakuvasta.2. Vartalosta irtaantuminen 

Monet kuolleeksi todetut henkilöt kertovat kehon ulkopuolisesta kokemuksesta, jossa he ovat katselleet omaa elotonta kehoaan sen ulkopuolelta. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän aineeton henkensä on leijunut hetken heidän ruumiinsa yläpuolella.

3. Äiti hoitaa

Monet kuolemankokemuksia omaavat ihmiset kertovat heidän äitinsä vierailleen heidän luonaan juuri ennen kuolemaa. 

4. Kuolleiden sukulaisten tapaaminen 

Jos sinulla on suuri suku, valmistaudu tapaamaan heidät uudelleen tuonpuoleisessa. Ihmiset ovat kertoneet tavanneensa ja tervehtineensä kuolleita sukulaisiaan lyhyellä matkallaan tuonpuoleisessa. 

5. Suojelusenkeli

Johdatusenkeli tai muun henkisen hahmon on raportoitu johdattavan ja suojelevan kuollutta ihmistä tämän viimeisellä matkallaan. Monet kertovat enkelin myös johdattaneen heidät tuonpuoleisen läpi ennen henkiin palaamista.  

6. Elämä vilahtaa silmissä 

Myös sanonta silmien ohi vilahtavasta elämästä näyttää pitävän paikkansa, eli sinun kannattaakin valmistautua elämään uudelleen elämäsi parhaimmat ja huonoimmat hetket. Kuoleman kokeneet ihmiset kertovat elämänsä tärkeiden hetkien vilahtaneen heidän silmiensä edessä diaesityksen tavoin. 

7. Tietoisuus ympäristöstä 

Ihmiset ovat kertoneet myös kyvystään nähdä ja kuulla kuolinhetkellä samassa huoneessa olevat henkilöt. Vuorovaikutusyritykset ovat kuitenkin osoittautuneet turhiksi heidän elottoman ruumiinsa vuoksi, vaikka henki onki pysynyt hereillä. 

8. Rauha

Kuoleman porteilta palanneet kertovat kokeneensa ylitsepursuavaa rauhan tunnetta, jollaista he eivät ole ennen kokeneet. Rauhan tunne on ollut niin voimakas, ettei sitä pysty käsittämään tai selittämään.  

9. Sieltä ei halua palata 

Kuvittele olosi niin hyväksi, ettet halua koskaan palata takaisin maailmaan, jossa olet joutunut taistelemaan elämäsi puolesta. Kaikesta rauhasta ja rakkaudesta johtuen taivaan porteille päätynyt ei välttämättä halua palata sieltä maan päälle.

Voiko kuolleisiin ottaa yhteyttä? 


Lähde: ViralNova 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.