Withings julkisti Pulse HR -aktiivisuusrannekkeen

Alkusyksystä paluun markkinoille tehnyt Withings on julkistanut uuden Pulse HR -aktiivisuusrannekkeen. Vuonna 2016 Nokia osti Withingsin 170 miljoonalla eurolla, mutta myi sen Withingsin perustajalle. Kauppa tuli päätökseen toukokuun lopussa.

Uusi Pulse HR on varustettu pienellä OLED-näytöllä, jonka kautta käyttäjä näkee muun muassa tilastoja, kuten sykkeen, otetut askeleet ja kuljetun matkan, kellonajan ja puhelimeen saapuneet ilmoitukset. GPS-yhteydellä varustettu Pulse HR osaa aloittaa automaattisesti tietyn aktiviteetin, kuten kävelyn, juoksun tai uinnin, seuraamisen, kun aktiviteetti alkaa.

Pulse HR tarkastelee automaattisesti käyttäjän sykettä pitkin päivää, mutta harjoittelu-tilassa se mittaa sykettä tarvittaessa jatkuvasti. Uutuutta voi hyödyntää myös unen seurannassa ja se kestää vettä jopa 50 metrin syvyyteen asti.

Withings lupaa Pulse HR:lle jopa 20 päivän akunkeston ”peruskäytössä”, mutta harjoittelu-tilaa käytettäessä akun pitäisi kestää parhaimmillaan viisi päivää. Pulse HR painaa 45 grammaa.

Pulse HR toimii iOS-laitteiden kanssa, joissa on iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Android-laitteiden osalta tuettuina ovat Android 4.3:lla tai sitä uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustetut laitteet, mutta ilmoitukset toimivat vain Android 6.0:lla tai sitä uudemmalla versiolla.

Withingsin Pulse HR maksaa 129,95 euroa yhtiön omassa verkkokaupassa. Laitteen toimitusajaksi kerrotaan 3-4 viikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja