Winnipegin NHL-tähti: Laine olisi suunnaton apu meille

Kanadan tehohyökkääjä Mark Scheifele ottaisi Patrik Laineen enemmän kuin mielellään pelaamaan Winnipeg Jetsiin.

MAINOS

MM-kisat täydessä vauhdissa!

Näet MM-lätkän ja kaiken muun MTV:n urheilun hankkimalla MTV Total -paketin, MTV Total Sport -paketin tai MTV Katsomo -palvelun.

Tilaa MTV Total    Tilaa MTV Total Sport Katsomosta

Scheifele on iskenyt Kanadalle viidessä pelaamassaan ottelussa 3+3 pistettä. Nyt joukkueella on todellisen testin paikka, kun lohkovoitto ratkeaa tiistain iltapelissä Leijonia vastaan.

– Totta kai tiedämme, että Suomi on kova, mutta jokainen joukkue täällä on kilpailukykyinen. Mitään peliä ei ole helppoa voittaa. Siinä mielessä tämä on peli siinä, missä muutkin. Toivottavasti otamme voiton, Scheifele sanoi NHL-pelaajan rutiinilla.

23-vuotiaalla Scheifele mätti tällä kaudella 71 ottelussa 29+32=61 pistettä. Hänellä on sopimus katkolla, mutta Winnipeg todennäköisesti pitää kultakimpaleestaan kiinni. Se tarkottaisi sitä, että Scheifele saattaa hyvinkin pelata ensi kaudella Patrik Laineen joukkuekaverina, sillä Winnipeg sai toisen varausvuoron ensi kesän draftiin.

– Joo, olen kuullut tuon muutaman kerran! Hän vaikuttaa ehdottomasti hyvältä pelaajalta. Hänellä on uskomaton laukaus, hän luistelee hyvin ja pelaa fiksusti, Scheifele kehui.

– Jos valitsemme hänet, hän olisi suunnaton apu joukkueellemme.

Alkulohkon päätöskamppailu Kanada-Suomi alkaa kello 20.15.

Katso Leijonien tunnelmia treeneistä tästä:

Lue myös:

    Uusimmat