Winnipeg Jetsin toinen suomalaispelaaja suorana tilanteestaan: "Ei muu auta"

Sami Niku korostaa Toronto-voiton merkitystä:"Iso voitto joukkueelle" 1:55
Sami Niku kommentoi Toronto-ottelua MTV Urheilulle.

Sami Niku on jäänyt jääkiekon NHL:ssä Winnipeg Jetsissä pieneen rooliin. 23-vuotias suomalaispuolustaja kertoi avoimesti tilanteestaan voitokkaan Toronto Maple Leafs -ottelun jälkeen MTV Urheilulle.

Jetsin 4–3-voittoon voittomaalikilpailun jälkeen päättynyt ottelu oli Nikulle kauden kolmas NHL-taisto. Peliaika jäi nyt kauden pienimmäksi, 11.14 minuuttiin.

MTV Urheilu tiedusteli Nikulta taiston jälkeen, mitä hän piti omasta pelistään.

– Vaikea se on sanoa, kun ei hirveästi pelaa. Ei siellä ihan hirveästi tule tehtyä. Ei oikein pääse rytmiin mukaan ollenkaan, Niku alusti.

– Toisessa erässäkään ei hirveän paljon vaihtoja tullut. Tuli liian paljon jäähyjä ja muuta. Ei se ihan helppo tilanne ole, mutta aina kun vain kentälle pääsee, tekee parhaansa. Ei siinä muu auta.

Jatkoajalla tilanteita siunaantui. Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine muun muassa karkasi Jack Roslovicin kanssa kaksin karkuun. Laine syötti 2–0-hyökkäyksessä Roslovicille, mutta Toronto-maalivahti Frederik Andersen torppasi tilanteen loistotorjunnallaan.

– Sehän oli hauskan näköistä peliä. Mentiin molempiin päihin. Olisi vain ollut kiva olla itse kentällä, Niku totesi jatkoajasta.

Kolmannessa erässä Nikulla oli tilanne Toronto-kapteeni John Tavaresin kanssa. Niku tuomittiin kampituksesta kahden minuutin istunnolle Tavaresin kaaduttua.

– Se astui lavan päälle. Nuo ovat noita juttuja, joille ei oikein mitään voi, Niku kuittasi.

Winnipegin urakointi vierasjäillä jatkuu huomenna Boston Bruinsia vastaan.

– Pelataan samalla tavalla kuin pelasimme kaksi vikaa erää, omilla vahvuuksilla. Hyvää hyökkäyspeliä ja kovaa puolustuspeliä, niin kyllä se yleensä siitä, Niku niputti.


Lue myös:

    Uusimmat