Mainos

Windows 10:n käyttäjille hyviä uutisia: Nämä uudet ominaisuudet pian saataville

Windows saa korjauksia ja parannuksia muutaman kuukauden kuluttua, kun Creators Update ilmestyy. Muun muassa piirrosohjelma Paint saa uusia ominaisuuksia, Kotimikro-lehti listaa.

Windows-harrastajien MSpoweruser.com-sivuston mukaan Microsoft on antamassa viimeistä silausta Creators Updatelle, suurelle Windows 10 -päivitykselle, joka näin ollen ilmestyisi huhtikuussa.

Creators Update sisältää muun muassa uuden 3D-version klassisesta Paint-piirrosohjelmasta, uudistetut pikaviestiominaisuudet, musiikinteko-ohjelman, parannuksia Edge-selaimeen ja tuen virtuaalitodellisuudelle.

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vahvistettu, ja päivitys tulee todennäköisesti saataville vaiheittain Windows Updateen, vastaavalla tavalla kuin aikaisemmatkin suuret Windows-päivitykset.

Kärsimättömät pääsevät varmasti lataamaan päivityksen manuaalisesti heti, kun linkki julkaistaan. KotiMikro raportoi päivityksen saatavuudesta, kun aikataulu vahvistuu.

Käytätkö helppokäyttötoimintoja? Maksuton Windows 10 -päivitys on edelleen mahdollista tehdä käyttöä helpottavien toimintojen varjolla. Windows 7- ja Windows 8 -käyttäjillä on vielä mahdollisuus hyödyntää maksuton versiopäivitys käyttämällä helppokäyttötoimintojen käyttäjille suunnattua tarjousta.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kotimikro-lehden kanssa.

Muita Kotimikro-lehden artikkeleita:


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.