Esteban Oconilla viimeinen F1-oljenkorsi – "Käymme neuvotteluja"

Force India -tallissa paikkansa kauden lopussa menettävä Esteban Ocon toivoo löytävänsä vielä uuden kuljettajapestin Williamsilta.

Pääkuvan videolla Oconin ja Sergio Perezin kommentteja tallitoverusten kolaroinnista Singaporessa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Lahjakkaana kuljettajana pidetyn Oconin vaikea tilanne on puhuttanut väkeä formulavarikolla. Mercedeksen suojatti on vaarassa jäädä vaille ajopaikkaa ensi kaudeksi.

Ocon yrittää vielä löytää itselleen uuden kodin Mercedeksen moottoreilla kilpailevan Williams-tallin riveistä. Mercedes-pomo Toto Wolffilla on myös kiinteät yhteydet brittitalliin.

– En osaa sanoa, voinko päästä Williamsille, mutta käymme neuvotteluja. Toivottavasti saamme vielä kaiken onnistumaan, Ocon kommentoi tilannettaan ranskalaiselle TF1-televisiokanavalle.

– Jääminen vaille sopimusta ensi kaudeksi ei ole katastrofi, mutta koskaan ei voi tietää, miten asiat formula ykkösissä kehittyvät. Sen voin luvata, että ensi vuonna teen parhaani päästäkseni taas mukaan mestaruussarjaan 2020, Ocon jatkoi.

Ocon myöntää, että Renault’n päätös värvätä ensi kaudeksi Red Bull -tallin kuljettaja Daniel Ricciardo närkästytti häntä.

– Olin yllättynyt, kun Renault allekirjoitti sopimuksen Ricciardon kanssa. He selittivät minulle, että se johtui siitä, että olin Mercedeksen ohjelmassa. En kuitenkaan ole samaa mieltä Cyril Abiteboulin (Renault’n F1-tallin toimitusjohtaja) kanssa, Ocon sanoi.

– Kyllä, olen Mercedeksen kuljettaja, mutta jos olisin Renault’lla, niin sillä ei olisi merkitystä. Olen hieman järkyttynyt urheilijana siitä, että pelkästään urheilullisilla saavutuksilla ei ole merkitystä, Ocon jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat