WhatsAppiin tulossa kätevä ominaisuus

Näin toimii iPhonen emojihaku 0:38
KATSO MYÖS VIDEO: Tiesitkö? Näin toimii iPhonen hymiöhaku.

WhatsApp testaa nyt ominaisuutta, jonka avulla käyttäjä voi keskustella itsensä kanssa.

WhatsApp on yksi maailman suosituimmista pikaviestimistä. Siitä kuitenkin puuttuu ominaisuuksia, joita löytyy sen kilpailijoista. WhatsApp mielellään kopioikin näitä kikkoja muualta ja hiljalleen lisää niitä omaan palveluunsa.

Android Police kertoo, että tällä kertaa WhatsApp on lisäämässä palveluunsa mahdollisuuden keskustella vain itsensä kanssa. Toisin sanoen, käyttäjä voi lähettää viestejä itselleen.

Vaikka moinen ominaisuus saattaakin tuntua äkkiseltään lähinnä turhalta haihattelulta, se on itse asiassa varsin kätevä.

Näin voit viestitellä itsellesi

Uuden ominaisuuden avulla käyttäjä voi lähettää itselleen muistiinpanoja, kuten kauppalistoja, tekemättä olevia rästitöitä ja kodinhoitonakkeja. Tämä säästää käyttäjältä erillisen muistiinpanosovelluksen käyttämisen.

Kätevää on myös pienten tiedostojen siirtäminen. Näin esimerkiksi leffaliput ovat heti hollilla ja kuvien siirtäminen kännykältä tietokoneelle muuttuu triviaaliksi.

WhatsAppin kehittämistä seuraava WABetaInfo sanoo, että ominaisuus on vasta beetavaiheessa. Jos sitä haluaa heti kokeilla, täytyy ladata WhatsAppin tuorein beetaversio ja toivoa, että satunnaisia käyttäjiä poimiva algoritmi tarjoaa mahdollisuutta testata ominaisuutta.

Katso myös: "Itkunauru"-emoji ei suinkaan itke – tunnetko näiden emojien todellisen merkityksen?

Tunnetko näiden emojien todellisen merkityksen? 1:14
Mitä itkunauru-emoji oikeasti tarkoittaa?

Lue myös:

    Uusimmat