Westworld-tähti lyttää väkivaltaisen Stranger Things -suosikkihahmon: "Ei ole imartelevaa tai seksikästä"

Westworld-sarjan päätähti Evan Rachel Woods ärähti Stranger Things -hittisarjan suosikkihahmosta Twitterissä.

Dolores-androidia Westworld-sarjassa esittävä Evan Rachel Woods kommentoi Twitter-tilillään uusinta Stranger Things -kautta.

Woods suuntasi tyytymättömyyttä David Harbourin sarjassa esittämän poliisipäällikkö Jim Hopperin suuntaan. Kärttyisä poliisipäällikkö on yksi fanien suursuosikkeja.

Uusimmalla kaudella Hopper pyrkii tekemään vaikutuksen Joyce Byersiin sekä kokee mustasukkaisuutta, kun hänen tyttärenään pitämänsä Eleven viettää niin paljon aikaa Mike-pojan seurassa. Kolmannella kaudella Hopper on hieman aiempaakin vihaisemmalla tuulella.

Perheväkivaltaa aiemmassa suhteessaan sietämään joutunut Woods on sitä mieltä, että Hopperin kaltainen hahmo ei ole hurmaava, vaikka televisiosarjasta saisikin sellaisen käsityksen.

– Sinun ei koskaan kuuluisi seurustella miehen kanssa, joka on kuin poliisi Stranger Thingsissä. Tajuton kateellisuus ja väkivaltaiset raivokohtaukset eivät ole imartelevia tai seksikkäitä, kuten televisio antaa ymmärtää. Siinä kaikki, Woods tylytti.

Hän jatkoi kommentointia ja huomautti tietävänsä, että kyseessä on vain televisiosarja. Woods painotti, että televisiosarjassa vastaava hahmo on harmiton, mutta oikeassa elämässä Hopperin kaltaisiin ihmisiin ei kannata langeta.

Sarjan fanit riensivät kritisoimaan Woodsin alkuperäistä twiittiä. Osa huomautti, että televisiosarjoissa on oltava hahmoja, joilla on vikoja. Lisäksi Hopperin hahmo on menettänyt tyttärensä ja eronnut vaimostaan, mikä vaikuttaa hahmon mielentilaan.

– Vaikka hän ei ole minun määritelmäni hyvästä saalista, hän on mahtavan monimutkainen hahmo, joka on tietoinen omista vajavaisuuksistaan. Nämä vajavaisuudet eivät ole seksikkäitä, mutta ne on esitetty todenmukaisesti, yksi fani vastasi Woodsille.

Uusin Stranger Things -kausi ilmestyi Netflixiin viikko sitten samana päivänä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kanssa. Sarja rikkoi Netflix-ennätyksiä heti ensimmäisenä viikonloppunaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja