Mainos

Westerlundilta muistutus Leijonien yllätyskisoista – "Marjamäen Late nyt samantapaisessa tilanteessa"

14:52

Maajoukkueen ex-päävalmentaja Erkka Westerlund näkee Leijonien nykytilanteessa paljon samaa kuin ennen Minskin MM-kisoja keväällä 2014.

Video: Erkka Westerlund oli pitkän Tulosruudun viikon vieraana torstaina. Westerlund avasi muun muassa päätöstään olla tarttumatta Ufa-sopimusoptioon ja vastasi kysymykseen: johtuvatko kieltäytymiset Leijonissa päävalmentaja Lauri Marjamäestä?

Westerlund on torstaina Tulosruudun viikon vieraana. Antero Mertaranta kysyy KHL-seura Ufan tämän kauden päätteeksi jättäneeltä Westerlundilta mielipidettä kuumaan aiheeseen: NHL-pelaajien lukuisiin ilmoituksiin jättää MM-turnaus tältä keväältä väliin. 

– Keväät, jotka olen itsekin ollut mukana, vaihtelevat paljon. Joku kevät on ihan erilainen kuin toinen, ja nyt näyttää siltä, että sieltä on jäämässä aika moni pelaaja pois. En kuitenkaan vetäisi niistä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Se on inhimillistä, Westerlund kommentoi.

– Nyt tilanne muistuttaa vähän kevättä 2014. Olimme lähdössä Minskiin ja sinne lähti loppujen lopuksi 16 ensikertalaista. Nyt Marjamäen Late on varmasti vähän samantapaisessa tilanteessa. Pakka on niin avoin vielä kuukausi ennen kisoja, että et tiedä kuinka pelaajia tulee NHL:stä, KHL:stä ja Liigasta, Leijonissa vuosina 2003-2007 ja 2013-2014 valmentanut Westerlund totesi.

Leijonat saavutti Minskin kisoissa yllätyshopeaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.