Weekend-festivaali perutaan tältä vuodelta – "Tilaisuus ei ole näissä oloissa mahdollinen"

2:02
Koronasta huolimatta tänä vuonna on voitu järjestää joitain kesätapahtumia, kuten iskelmä-festivaali Jämsän Himoksella ja Porissa. (3.7.2021)

Weekend-festivaali tiedottaa, että tapahtuma siirretään ensi vuoden heinäkuulle.

Tapahtuma oli määrä järjestää Helsingin Käpylän liikuntapuistossa 5.-7. elokuuta.

Ensi vuoden tapahtuman paikka ilmoitetaan myöhemmin. Tämän vuoden tapahtumaan ostettu lippu käy sellaisenaan ensi vuonna.

– Odotimme vielä viimeiseen asti koronatilanteen kehittymistä. Lopulta jouduimme kuitenkin myöntymään sen tosiasian edessä, että yli 30 000 päiväkävijän kansainväliset mittapuut täyttävä tilaisuus ei ole näissä oloissa mahdollinen. Haluamme taata mahdollisimman suuren turvallisuuden asiakkaillemme, artisteillemme ja työntekijöillemme. Samaan aikaan kansainvälinen koronatilanne teki ulkomaisten huippuartistien saapumisen Suomeen hyvin epävarmaksi, Weekendin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen sanoo festivaalin tiedotteessa.

Weekend julkistaa tiedot ensi vuoden tapahtuman artisteista syyskuun alussa. 

Pääsylippuihin liittyvät tiedot löytää festivaalin verkkosivuilta.

THL:n johtaja Mika Salminen kertoi MTV:lle tänään, että Suomessa on käynnissä koronan neljäs aalto. Koronatapaukset ovat olleet nousussa jo kuukauden ajan sen jälkeen, kun jalkapallon EM-kisojen seurauksena maahan tuli runsaasti koronatartunnan saaneita.

Usea eri alue on ilmoittanut siirtyvänsä jälleen koronan kiihtymisvaiheeseen ja valtioneuvoston uskotaan päättävän uusista rajoituksista vielä tällä viikolla. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja