Webber: Puheet Vettelin auttamisesta roskaa

Monacon F1-osakilpailun voittoon ajanut Red Bull -kuski Mark Webber kiistää puheet siitä, että hän olisi yrittänyt hidastelemalla auttaa kisassa tallitoveriaan Sebastian Vetteliä.

Hallitseva maailmanmestari Vettel sijoittui kilpailussa neljänneksi. Kisan jälkeen varikolla liikkuvat huhut väittivät, että tallitoveriaan hitaampia kierrosaikoja kisan kärjessä ajanut Webber yritti auttaa tätä nousemaan sijoituksissa.

Aussikuskin mukaan moiset puheet ovat täysin mielikuvituksen tuotetta.

- Kuulin kisan jälkeen spekulaatioita siitä, että yritin hidastaa Nico Rosbergia, Fernando Alonsoa ja Lewis Hamiltonia auttaakseni Sebastiania nousemaan sijoituksissa. Se on täyttä roskaa. Monacossa moinen hienostelu ei ole mahdollista, jyrähti Webber BBC:n kolumnissaan.

- Sellaisella toiminnalla saisi omaan niskaansa vain entistä enemmän painetta takaa tulevien taholta - tässä tapauksessa Nicolta ja Fernandolta. Sitten kaverit varikolla voisivat sählätä Sebastianin pysähdyksen, jolloin kaikki valuisi hukkaan. Tällaisten kuvioiden rakentelu osuisi lopulta vain omaan nilkkaan. Siksi sitä ei ole syytä edes yrittää, Webber jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat