Wallu Valpio kutsui testaamaan krapulatablettia ja räjäytti samalla somen: "Ilmaiset juomat koko illan ja Omppuhotelliin yöksi"

Voiko krapulan parantaa? 11:00

Mediapersoona Wallu Valpio kutsui ihmisiä testaamaan krapulan estävää ravintolisää erikoisella Facebook-päivityksellä. MTV Uutiset selvitti, mistä on kyse.


Stop Kankkunen -sivulla mies kutsuu kolme naista ja miestä nauttimaan alkoholia ilmaiseksi koko illan ajan.


Vaikka päivityksessä mainostetaankin kustannuksetonta ryyppyiltaa, Wallu Valpio haluaa korostaa, että jutun ideana ei ole pelkkä alkoholin juominen.

– Tässä ei ole mitään hyvä veli -verkostoa mukana, vaan kolme tavallista naista ja miestä tulee kokeilemaan tabletin tehoa. Kun ilta on vietetty, mennään hotelliin ja sitten vastataan aamulla rehellisesti, Valpio kertoo MTV:lle.

Päivitys on kerännyt uutisen kirjoittamishetkellä Facebookissa miltei tuhat kommenttia ja satatuhatta lukukertaa. Valpion mukaan somemyräkän laajuus oli odotettavissa.

– En ole yllättynyt päivityksen suosiosta. Kohta alkaa maailman valloitus, Valpio maalailee.

Voiko krapulan parantaa?

Ravintolisää valmistavan Rohtos Oy:n nettisivujen mukaan SUOJA-tuote suojaa aivoja ja kehoa alkoholin käytön aikana. Yrityksen mukaan tabletteja tulee ottaa alkoholin kanssa samanaikaisesti.

Yrityksen toimitusjohtaja Marko Mäkinen ja Helsingin yliopiston dosentti Peter Eriksson puhuivat taannoin Huomenta Suomessa krapulasta, sen mahdollisista parannuskeinoista sekä ravintolisistä.

– Tuotteessa on hyvin paljon komponentteja ja on vaikea tietä mikä niistä vaikuttaa. Tuote ei ole haitallinen, mutta pitäisi tehdä kunnon tutkimus, jotta vastetta löydettäisiin, Eriksson kommentoi.

Katso keskustelua krapulasta yläpuolelta!

Lue myös:

    Uusimmat