Mainos

Vuosaaren surma: Meno vuokrataloissa oli mennyt viime vuosina levottomammaksi

Taloyhtiö, jonka pihalta surmattu mies löytyi, on asukkaiden kertoman mukaan kärsinyt järjestysongelmista ja jonkin aikaa. Näin kertoo talon omistavan Nuorisosäätiön viestintäpäällikkö Tytti Aarnio.

– Tämä on iso taloyhtiö, jossa on 124 asuntoa. Asukkaiden keski-ikä on 27 vuotta. On selvää, että kun on kyse nuorista ihmisistä, niin biletystäkin on ja valitettavasti osa asukkaista on kertonut, että myös huumeita on liikkeellä, Aarnio kertoo.

MTV Uutisten tavoittama Aarnio oli puheluhetkellä taloyhtiön pihalla jakamassa ilmoituksia maanantaina järjestettävästä tiedotustilaisuudesta ja kriisiavusta. 

– Tapaus on järkyttänyt luonnollisesti täällä ja olen tässä pihalla jutellut muutamien asukkaiden kanssa.

Aarnio muistelee, että taloyhtiö oli aikoinaan 80-luvulla hyvinkin idyllinen, viime vuosien aikana meno on kuitenkin muuttunut levottomammaksi.

– Sellaista viestiä muilta asukkailta on tullut, että ikävämpään suuntaan on menty.

Nuorisosäätiön asuntoja voi hakea 18–29-vuotias työssäkäyvä tai työelämään hakeutuva henkilö. Keski-ikä Porslahdentien asunnoissa on 27 vuotta. Nuorisosäätiön asunnoissa voi asua 35-vuotiaaksi.


KORJAUS: Jutussa korjattu viimeistä kappaletta klo 15:55. Toisen kuin aiemmin kirjoitimme, Nuorisäätiön asuntoja voi hakea 18-29-vuotiaat työssäkäyvät ja työelämään hakeutuvat nuoret. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.