Mainos

IS: Espoon paloittelusurman taustat – pariskunta saanut häädön aikoja sitten?

Ilta-Sanomien haastattelemien naapurien mukaan Espoon paloittelusurman uhrin ja taposta epäillyn miehen elämä taloyhtiössä ei aina sujunut täysin ongelmitta. 

Ilta-Sanomille taustoja kertoneet naapurit eivät tarkenna millaisista ongelmista on kyse. Taloyhtiön puheenjohtajan mukaan pariskunnan asunnosta on kuitenkin kuulunut joskus riitoja ja joskus yöllistä, levotonta menoa. 

Myös Iltalehden haastatteleman naapurin mukaan asunnosta kuului joskus mekkalaa. 

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi pyytää havaintoja Järvenperän alueella perjantaina 31. heinäkuuta ja 1. elokuuta välisenä yönä liikkuneista epäilyttävistä henkilöistä. 

Havainnot voi ilmoittaa Espoon poliisiaseman tutkintaan puh. 0295 438 330

Eilen Espoon Järvenperässä metsästä löytyi kasseja, joihin oli sullottuna naisen ruumis. Löytö paljastui, kun varhain lauantaiaamuna Espoon Järvenperän Kavaljeerinkujalla paloi rivitalokiinteistöön kuuluva yhden asuinhuoneiston ja autokatoksen rakennus. Poliisi otti lauantai-iltana kiinni uhrin 35-vuotiaan aviomiehen epäiltynä naisen taposta ja tuhotyöstä.

Ilta-Sanomien haastatteleman taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan mukaan koko taloyhtiö on järkyttynyt tapahtuneesta. Juho Äännevaara kertoo, että pariskunta oli saanut häädön asunnosta. 

– Oman ymmärrykseni mukaan he ovat saaneet tästä häädön jo viime vuoden syyskuussa. He asuivat vuokralla, muut asunnot ovat omistusasuntoja, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Äännevaaran mukaan häätö on kuitenkin venynyt useaan otteeseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.