Mainos

Vuorilehto: Puheet Kairamon itsemurhan syistä puppua

Nokian entinen pääjohtaja ja toimitusjohtaja, vuorineuvos Simo Vuorilehto kertoo järkyttyneensä entisen alaisensa Matti Otalan muistelmissaan esittämistä väitteistä pääjohtaja Kari Kairamon itsemurhan syistä.

- Herranen aika, se mitä Otala sanoo on hirvittävää puppua, Vuorilehto kertoo sanomalehti Karjalaisen haastattelussa.

- Jotakin kaunaa Otalalle on ilmeisesti jäänyt. Tämä on kaunaa, en sano että kosto. Otalan teoria on hirvittävää puppua, Vuorilehto arvioi.

Nokian entinen tiede- ja teknologiajohtaja Matti Otala väitti tuoreessa kirjassaan, että Kalle Isokallion ja Simo Vuorilehdon kulissien takainen peli syöksi Kari Kairamon itsemurhaan.

Vuorilehto uskoo Karjalaisen haastattelussa, että totuus Kairamon itsemurhan taustoista tulee esille ensi viikolla julkaistavasta Nokian historiikista.

- Kynttilä paloi kahdesta päästä, tämä tulee viikon päästä esille. Vuorineuvos Simo Vuorilehto paljastaa haastattelussa myös Otalan mahdollisen motiivin.

- Oli nimittäin niin, että Kalle Isokallio erotti Otalan syystä, jota en lähde tässä kertomaan. Kuultuani alaiseni Isokallion perustelut hyväksyin erottamisen, Vuorilehto kertoo.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.