Töllötuomareilta rehellinen mielipide tuoreen Miss Suomen kommenteista: "Tämä on se ongelma!"

Kesken Miss Suomi -finaaligaalan tapahtui hyvin hämmentävä tilanne – Töllötuomarit todistivat hetken 3:00
Kesken Miss Suomi -finaaligaalan tapahtui hyvin hämmentävä tilanne – Töllötuomarit paljastaa, mitä tapahtui

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula olivat paikalla Miss Suomi -finaaligaalassa.

Uusi Miss Suomi kruunattiin viime lauantaina 9. syyskuuta ja kirkkaimman kruunun sai kutreilleen Paula Joukanen. Tuore Miss Suomi antoi tuoreeltaan haastattelun, jossa kertoi haluavansa laajentaa toimiaan hyväntekeväisyydessä.

– Haluan myös olla esikuvana nuorille siitä. Puhua koulutuksen tärkeydestä. Siitä, että nainen voi olla ulkoisesti näyttävä ja myös akateemisesti tai urheilullisesti lahjakas, Joukanen kommentoi MTV Uutisille.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula ovat seuranneet vuosien ajan Miss Suomi -kisoja ja ottavat asiaan nyt kantaa Töllötuomareissa. Katri Utula haastatteli tuoreeltaan juuri kruunattua Miss Suomi Paula Joukasta heti lähetyksen jälkeen viime lauantaina. 

– Nyt olen tosi rehellinen. Hän puhuu hyvin fiksuja, mutta tuntuu, että olen kuullut tällaisia samoja kommentteja useamman vuoden ajan Miss Suomilta, Lintunen sanoo.

– Tämä on se ongelma. Minun mielestäni he sanovat aina nämä samat kommentit. Se oli yksi syy, miksi kysyin tätä – ajattelin, jos kerrankin joku Miss Suomi päräyttäisi ja sanoisi jotain ihan muuta. Niin ei! Miten erotut nykypäivänä tästä ihmismassasta, kun on reality- ja sometähtiä, Utula jatkaa. 

– Paulan pitäisi räväyttää, Lintunen ohjeistaa.

Kesken Miss Suomi -finaaligaalan tapahtui hyvin hämmentävä tilanne – Töllötuomarit paljastaa yllä olevalla videolla, mitä tapahtui 

Uusimmassa jaksossa hämmästellään Maajussille morsian -ohjelmassa tapahtunutta käännettä ja sen lisäksi Katri Utula paljastaa Farmi-kulisseista asioita, joita ei näy televisiossa:

Töllötuomarit puntaroivat maajussi-Ainon yllätyspäätöksen 19:20

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat