Vappu Pimiä saattaa saada jopa tuhat viestiä päivässä seuraajiltaan – tällaiset kommentit menevät ihon alle

Vappu Pimiä saa jopa tuhat viestiä päivässä seuraajiltaan – tällaiset kommentit menevät ihon alle 1:14
Vappu Pimiä ja Katja Ståhl vierailivat Töllötuomareissa. Vappu Pimiä paljasti, millaiset somekommentit menevät ihon alle.

Vappu Pimiä saattaa saada jopa tuhat viestiä Instagramissa päivän aikana. Välillä ilkeät viestit pääsevät ihon alle.

Juontajat Vappu Pimiä ja Katja Ståhl vierailivat Töllötuomareiden eli MTV Uutisten toimittajien Katja Lintusen ja Katri Utulan haastateltavina. Ståhl ja Pimiä ovat molemmat ehdolla perjantain Kultainen Venla -gaalassa Vuoden juontajiksi. 

Töllötuomareissa kaksikko puhui muun muassa siitä, miten media-ala on muuttunut niistä ajoista, kun he itse aloittivat uransa. Lisäksi Vappu Pimiä kertoi, millaisessa roolissa somen tekeminen on hänen elämässään. Pimiä on erityisesti Instagramissa aktiivinen ja hänellä on siellä 191 000 seuraajaa. 

– Itse siihen somettamiseen ei mene kauheasti aikaa, mutta viestien vastaamiseen menee. Pyrin vastaamaan moniin viesteihin, mutta kaikkiin en ehdi vastaamaan. Parhaimmillaan tai pahimmillaan viestejä voi tulla jopa tuhat päivässä, hiljaisena päivänä 30-50 viestiä. Sehän siinä sosiaalisessa mediassa onkin, että sitä täytyy ylläpitää, Pimiä sanoo. 

– Oikeasti! Minulle on tullut koko minun urani aikana ehkä yhteensä sata, Ståhl hämmästelee. 

Pimiä kertoo, että saa monenlaisia viestejä seuraajiltaan. Ilkeitäkin kommentteja tulee välillä ja tietynlaisessa hetkessä ne satuttavat kokeneenkin tekijän. 

– Tietynlaisessa hetkessä ilkeät kommentit voivat mennä ihon alle. Mehän olemme ihan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin. Onhan tässä 25 vuoden aikana nahka kasvanut, mutta silti vääränlaisessa hetkessä ne tuntuu, Pimiä kertoo. 

Videolla hän kertoo, millainen kommentti satutti häntä viime syksynä suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen jälkeen. 

Katso koko haastattelu tästä!
Vieraana Katja Ståhl ja Vappu Pimiä – näin heidän urat alkoivat 27:52

Katso myös Töllötuomareiden uusin jakso tästä:
Presidenttiehdokkaiden puolisoiden somet syynissä 21:28

Töllötuomareiden kaikki jaksot ovat katsottavissa myös MTV Katsomossa ja uusin jakso nähdään keskiviikkona Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat