Putin hävisi – Vuoden 2023 henkilö on Taylor Swift

Yhdysvaltalainen Time-lehti valitsi vuoden henkilöksi 2023 laulaja-lauluntekijä Taylor Swiftin. Lehti on suorittanut valinnan jo vuodesta 1927. 

Yhdysvaltalainen artisti Taylor Swift valikoitui vuoden henkilöksi yhdeksän finalistin joukossa. Ehdolla olivat esimerkiksi Kuningas Charles, Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Barbie.

Time-lehden mukaan Taylor Swiftista tuli vuonna 2023 maailman päähenkilö, joka on päivittäinen puheenaihe kaikissa maapallon kolkissa.

Swift on ollut jo vuosia musiikkimaailman huipulla, mutta kulunut vuosi on ollut laulajalle erityinen, jonka vuoden henkilö -titteli sinetöi.

– Se tuntuu urani läpimurtohetkeltä, kun se tapahtui 33-vuotiaana, Swift sanoo Time-lehden haastattelussa

Time-lehti kuvailee vuoden henkilöksi valittua Taylor Swiftiä seuraavasti: 

– Swiftin saavutukset taiteilijana ovat niin lukemattomia, että niiden kertominen tuntuu melkeinpä turhalta. Poptähtenä hän on harvinaisessa seurassa Elvis Presleyn, Michael Jacksonin ja Madonnan rinnalla. Lauluntekijänä häntä on verrattu Bob Dylaniin, Paul McCartneyyn ja Joni Mitchelliin. 

Swiftin kerrotaan rakentaneen yli miljardin dollarin arvoisen imperiumin samalla, kun hän on koko maailman katseiden tarkkailtavana. 

 

Lue myös:

    Uusimmat