Vuoden 2021 Tangomarkkinat on peruutettu

10:44
Muusikoiden kriisi oli Kyösti Mäkimattilalle henkilökohtaisesti raju – tangokuningas harkitsi jo vaihtavansa alaa

Seinäjoen Tangomarkkinat on peruttu vuodelta 2021. Seuraavan kerran festivaalia juhlitaan vuoden 2022 heinäkuussa.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä tänä vuonna vallitsevan koronatilanteen vuoksi, tiedottaa tapahtuma. Myös Tangolaulukilpailu perutaan tältä vuodelta.

– Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlita kesällä 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken. Ihmisten kaipuu tapahtumien pariin on käsin kosketeltavaa, ja myös meidän halumme tarjota tapahtumia ja elämyksiä on suuri, toteaa Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

– Teemme kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan niitä mahdollisimman pian. Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana.Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailu etenee suunnitellusti myös vuoden 2021 osalta. Voittaja ja teoksen ensiesityksen ajankohta julkistetaan myöhemmin. Peruuntumisesta huolimatta, Tangomarkkinoiden organisaatio aloittaa viipymättä suunnittelutyön vuoden 2022 tapahtumaa koskien.

– Toivomme uskolliselle yhteisöllemme jaksamista vallitsevan maailmantilanteen keskellä. Luodaan yhdessä positiiviset ajatukset ja suunnataan katseet kesään 2022, jolloin Seinäjoen Tangomarkkinat näyttäytyy vahvempana kuin koskaan. Tähän tarvitsemme kuitenkin teidän apuanne, ja toivomme, että tuette tapahtumaa siirtämällä jo ostetut lippunne vuoteen 2022, Ojala jatkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään seuraavan kerran 6.– 10.7.2022.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja