Vuoden 2015 bikinimuoti: Ysäri on täällä jäädäkseen

Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2015 -tapahtumassa esiteltiin ensi kesän uimapuku- ja bikinimuotia. Pakarat saavat taas vilkkua, kun tulevassa rantamuodissa ilmenee 1990-luvun vaikutteita. Myös sporttisuus ja monokinit jatkavat voittokulkuaan.

Floridassa pidetyissä Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2015 -muotinäytöksissä on annettu osviittaa siitä, miltä bikini- ja uimapukumuoti näyttääkään vuonna 2015.

1990-luvulta tuttu, kolmiomallinen ja korkealle nouseva alaosa tulee muotiin 2015.

Näyttääkin siltä, että bikineiden osalta unholaan jäävät hetkeksi korkeavyötäröiset alaosat. 1990-luvun vaikutteet näkyvät kirkkaina pastelliväreinä ja Baywatch-henkisinä uimapukuina.

Myös arfikka- ja marokkalaisteema, erikoiset kuviot sekä pantteriprintit rantautuvat rantamuotiin.  Sporttinen surffityyli ja märkäpuvun kaltaiset uima-asut ovat edelleen suosittuja. Myös pitkähihaiset bikiniyläosat ilmestyvät rannalle.

Pakarat vilkkuvat

Eritoten bikinitrendeissä nähdään pienikokoisia alaosia.

Baywatch-tunnelmaa ja 1990-luvun vaikutteita

Muistat varmasti Baywatch-sarjasta tutut punaiset koko uimapuvut, joiden alaosan etupuoli nousi korkealle? Ne näyttävät tulevan muotiin vuonna 2015.

Pitkät hihat rannalle

Pitkähihaiset yläosat tulevat olemaan muotia 2015 bikineiden osalta.

Erikoisia leikkauksia

Monokinit ja bikinit saavat uutta puhtia erikoisilla leikkauksilla sekä kangaskaistaleilla.

Monokit pysyvät muodissa

Peittävät ja paljastavat monokinit ovat muotia myös vuoden 2015 kesällä. Mielikuvistusta on tuotu erikoisemmilla muotoiluilla.

Sporttisuutta, märkäpukuja ja surffityyliä

Sporttinen elämäntapa saa näkyä nyt myös rantamuodissa.

Lue myös:

    Uusimmat